Технологическая схема. Технология шампанских вин классическим способом.

Национальный университет пищевых технологий
Кафедра брожения и виноделия
Курсовая робота
На тему "Технология шампанских вин классическим способом"
Киев 2014

Технологія шампанських вин класичним способом. Сучасні способи ремюажу та дегоржажу.

ЗМІСТ
ВСТУП …………………………………………………………………………… 4
1. Асортимент і характеристика проектованої продукції, сировини, допоміжних матеріалів ………………………………………………………………………….6
1.1. Асортимент і характеристика проектованої продукції……………...6
1.2. Характеристика основної сировини ………………………………….9
1.2.1. Шампанські виноматеріали …..………...……………………9
1.2.2. Дріжджі Saccharomyces cerevisiae…………..……………….10
1.2.3. Сахароза………………………………………………………13
1.2.4. Лимонна кислота………………………………………………14
1.2.5. Спирт коньячний………………………………………………15
1.3. Характеристика допоміжних матеріалів...……………………………17
1.3.1. Бентоніт ………………………………………………………..17
1.3.2. Сірчастий ангідрид……………………………………………18
1.3.3. Діамоній фосфат……………………………………………….19
1.3.4. Пляшка……….……………………..………………………….20
1.3.5. Кронен-пробка…………………………………………………21
1.3.6. Коркова пробка……………………………………..………….21
2. Технологічна частина…………………………………….……………………..22
2.1. Принципова технологічна схема………………………………………22
2.2. Вибір і обґрунтування технологічних способів і режимів……….…..26
2.3. Опис апаратурно – технологічної схеми………………………………34
3. Розрахунки продуктів……………………………………………………...........35
4. Схема технохімічного і мікробіологічного контролю………….…………….39
ВИСНОВОК…………………………………………………….………………….45
Список використаної літератури………………………………………………….46

Состав: Аппаратурно-технологическая схема

Софт: КОМПАС-3D 14

Файлы:
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/звит.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/висновок.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/обгрунтування.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/птс пляшка.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/6 Розрахунки.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/птс др_жжджова розводка.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/Асортимент (Автосохраненный).doc
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/zavdannya_kalendarny_plan.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/Тиражний л_кер.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/литература.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/Апаратурка шампанське перероб роз.cdw
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/опис.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/Документ Microsoft Word.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/Експедец_йний л_кер.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/птс головна.docx
КУРСОВОЙ ИЛЬИН/1 ЧАСТЬ ГОТОВО.doc
Чтобы скачать чертеж, 3D модель или проект, Вы должны зарегистрироваться и принять участие в жизни сайта. Посмотрите, как тут скачивать файлы
Автор: somnumnum
Дата: 2017-05-29
Просмотры: 878
Язык: Украинский Язык документа
Нет комментариев
Чтобы оставить комментарий, нужно войти на сайт